IMPLICARE

Daca vrei sa faci o schimbare si sa iti investesti timpul in a-i ajuta si pe altii sa creasca din punct de vedere spiritual, te rog sa iei legatura cu noi

IMPLICA-TE

Implică-te împreună cu noi!

Cauți o vară provocatoare și plină de satisfacții?

Echipa de consilieri a Taberei MIA este un grup incredibil de tineri care iși unesc forțele unii cu alții și muncesc, sar, transpiră și se străduiesc ca Numele Domnului Iisus să fie cunoscut și înalțat.

Dacă ai peste 16 ani şi eşti interesat/ă să îţi investeşti vara în vieţile copiilor şi adolescentilor prin intermediul Taberei Creştine MIA, atunci ne-ar plăcea să te cunoaştem! Tabara MIA îţi oferă oportunitatea să te implici, ca şi consilier, petrecând un timp de calitate din punct de vedere spiritual şi relaţional.

Nu numai că îţi vei petrece vara implicându-te în viaţa altora într-un mediu creştin solid, dar de asemenea şi viaţa ta va fii provocată la schimbare şi creştere Spirituală în timp ce tu vei investi în alţii. Acest rol în Tabara Creştină MIA va avea un impact asupra vieţii tale!

Consilierii au un rol important şi esenţial, de aceea ne dorim să oferim cele mai bune condiţii şi pregătiri. Avem multe surprize plăcute mai ales la finalul taberei.

Pentru aceia care doresc sa se implice este obligatorie prezenta la Pregatirea de consilieri care va fi în primavata 2020( te vom anunta ulterior data exactă) , iar în urma acestora vei afla daca ai fost acceptat/ă sau nu ca sa fii un consilier/voluntar MIA.
Acte obligatorii cu care trebuie sa vii la pregatire:

-Recomandare de la pastor
-Copie dupa buletin
-Cazier judiciar- se poate elibera gratuit de la orice sectie de politie.

Mai multe informaţii vei afla pe parcurs! Dacă vrei să te implici în Tabăra Creştină MIA, te rugăm să completezi formularul de mai jos: