TABARA MIA

Predicând Evanghelia si făcând Ucenici

Contacteaza-ne

Tabăra MIA este una dintre cele mai mari tabere din România. Aria cea mai mare de lucrare și de Evanghelizare este prin taberele de vară. În general avem 12 – 15 saptămâni de tabără în locații multiple, unde copiii din fiecare parte a României vin să experimenteze dragostea lui Dumnezeu prin activități distractive, studii Biblice și multe alte activități. Pentru mulți taberiști, aceasta este singura și prima oportunitate pe care ei o au să audă Evanghelia și unde sunt provocați să își predea viața lui Cristos.

STIAI CA ?

  • Sunt 15 săptămâni de tabără în patru locații diferite din România, vara și iarna, dedicate tinerilor care își doresc să devină urmaşi ai lui Hristos.

  • Taberele MIA se desfășoară pe categorii de vârstă, departe de distragerile cotidiene ale orașului, într-un mediu dinamic, care le permite participanților să experimenteze o săptămână plină de aventură, luând parte la activități și competiții.

  • Într-o săptămână de Închinare şi Provocare Spirituală, copiii și tinerii parcurg Studii Biblice, cu aplicații practice, alături de consilierii lor. Crează scenete educative, motivaționale și merg la seminare interactive. Îi încurajăm să accepte provocări și să participe la concursuri cu premii speciale. Au timp de Laudă și Închinare și pot asculta mărturii ale consilierilor sau invitaților.

  • Invitați speciali din Romania și America predică mesaje din Biblie, care promovează educaţia etico-morală, descoperirea și fructificarea valorilor, precum şi cultivarea excelenţei şi competitivității în toate domeniile vieţii: spiritual, social, economic şi cultural.

  • Orice persoană care a fost în tabără este invitată să participe la programul ,,Doisprezece pași de ucenicizare”, prin care își poate îmbogăți și dezvolta abilitățile de a lucra cu taberiștii, fiind îndrumat de un consilier pe tot parcursul programului.

CEI 12 PAȘI DE CREȘTERE SPIRITUALĂ

Fiecare participant este invitat să parcurgă „Cei 12 pași de creștere spirituală”, în care are oportunitatea să își îmbunătațească relația lui cu Domnul Iisus și este învățat cum să facă și el mai departe ucenici. Studiul acesta se face cu unul dintre membrii echipei MIA sau cu consilierul lor

STATISTICILE ANULUI 2019

Slăvit să fie Dumnezeu pentru că și în anul 2019 El a atins și a transformat multe suflete prin proclamarea Evangheliei în tabără.

0
PARTICIPANTI
0
DECIZII
0
UCENICI

MODALITATI PRIN CARE POTI SLUJI ALATURI DE TABARA MIA

Dacă vrei să slujești alături de noi, te rugam să apeși pe butonul de implicare.

IMPLICĂ-TE