TURNEE SPORTIVE

Reconectam și sprijinim bisericile locale.

REZUMAT

Când nu suntem în sezonul taberelor, una dintre modalitățile prin care facem misiune este să organizăm campionate sportive pentru a evangheliza și a relua legătura cu bisericile locale din care fac parte taberiștii noștri. Anual, de 10-15 ori, nu doar reconectăm cu taberiștii, ci ei își aduc prietenii, familia și astfel, avem posibilitatea să îi punem în legătură cu biserica locală.

Turneele Sportive încep de vinerea seara cu o întalnire la care avem ocazia să ne cunoaștem mai bine, facem activități, lucru manual, cântăm și uneori vizionăm un film cu mesaj creștin. Sâmbăta, este organizat campionat sportiv de volei/fotbal și activități, iar la prânz în timp ce oferim copiilor de mâncare, Evanghelia este prezentată și apoi toți participanții sunt invitați duminica la biserică pentru premiere.

CU CE NE POȚI AJUTA?

Dacă îți dorești să cunoști modalități prin care ne poți ajuta, sau îți dorești să slujești, te rugăm să ne contactezi. Căutăm oameni care să aibă cunoștințe în domneiul arbitrajului la jocuri sportive, în predicare, în conducerea activităților și în a face studiu pe grupe. Fiecare eveniment este unic și diferit.

Contacteaza-ne